Bakklog

SEO bureau Rotterdam

Bakklog is de toonaangevende zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) specialist in de regio Rotterdam en levert professionele SEO-diensten om jouw bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken.

Wij helpen je met het realiseren van organische groei vanuit een gerichte strategie, om jouw producten en/of diensten online zichtbaar te maken. Met behulp van zoekmachine optimalisatie helpen onze SEO experts jouw website bovenaan in de Google zoekresultaten te krijgen waardoor meer potentiële klanten jouw website gaan bezoeken.

SEO bureau Rotterdam

Onze opdrachtgevers

Meer bezoekers, meer conversie en meer winst uit relevante zoekwoorden: het klinkt als muziek in de oren en voor onze opdrachtgevers is het de dagelijkse realiteit. Met meer dan 10 jaar ervaring helpt ons team jouw business om die gewenste hoge positie in Google te pakken zodat jij meer nieuwe klanten binnenhaalt.

logo
Rituals
MediaMarkt
VoetDeluxe logo

Samenwerken met SEO specialisten in Rotterdam

Als SEO expert Rotterdam begrijpen wij hoe belangrijk lokale vindbaarheid is voor elk bedrijf in Rotterdam en omstreken. Onze verschillende online marketing specialisten helpen lokale bedrijven bij het vinden van de juiste zoekwoorden waardoor je online vindbaarheid flink verbeterd wordt. Na een eerste SEO scan weten wij waar de kansen liggen om in Rotterdam de juiste lokale SEO strategie uit te rollen.

Bij Bakklog zijn onze SEO werkzaamheden altijd transparent omdat dit een belangrijk onderdeel vormt van de samenwerking. Zodra je met ons aan de slag gaat, gaan potentiële klanten je binnen korte tijd vinden via relevante content en goede teksten die passen bij jouw producten/diensten en doelgroep. SEO optimalisatie of zoekmachine marketing in Rotterdam geeft jouw website online autoriteit en maakt je diensten of producten beter vindbaar voor klanten uit Rotterdam.

SEO aan lokale specialisten in Rotterdam uitbesteden? Dan ben je bij Bakklog aan het juiste adres. Ons team van online marketing specialisten gaat graag aan de slag met ambitieuze ondernemers die online willen groeien. Dus wil jij met de beste SEO experts uit Rotterdam samenwerken? Vraag een vrijblijvende SEO groeiscan aan.

SEO gast blogs op externe websites
SEO in Rotterdam is de moeite waard

SEO voor ambitieuze bedrijven uit Rotterdam

Hoe heb je ons gevonden? Via de organische zoekresultaten (zoeken op SEO Rotterdam). Dat is Hoe heb je ons gevonden? Via de organische zoekresultaten (zoeken op SEO bureau Rotterdam). Dat is waar wij jou bedrijf ook kunnen plaatsen zodat jij een hogere positie krijgt in de zoekresultaten voor klanten uit de omgeving Rotterdam. Nadat wij de relevante zoekwoorden vaststellen tijdens ons keyword research traject gaan wij aan de slag met on-page optimalisatie, link building en off-page optimalisatie. Technische optimalisatie gaat ervoor zorgen dat jij de online autoriteit wordt binnen jou branche door op een organische manier een hogere ranking op Google en andere zoekmachines te behalen. Door een hogere ranking in de organische zoekresultaten te bemachtigen gaan meer mensen jouw website bezoeken.

Wij kunnen als consultant aan de slag gaan en een aanvulling op je huidige team vormen door SEO advies te geven, maar wij bieden ook volledige managed oplossingen aan waarbij alles uit handen wordt genomen zodra je aan de slag gaat met onze SEO specialisten. Ben jij ambitieus? Dan weten wij hoe graag je wilt scoren zodat jouw bedrijf boven de concurrentie komt te staan en je website hoger op Google staat. Wij kijken ernaar uit om als gerenomeerd SEO bureau Rotterdam aan de slag te gaan met jou online vindbaarheid em samen concrete doelstellingen vast te stellen.

Goede SEO specialisten zijn er genoeg. Bij Bakklog vind je SEO experts

Een Online Marketing Bureau / SEO specialist inschakelen om je bedrijf te laten groeien met SEO in Rotterdam? Er zijn genoeg goede SEO specialisten, maar bij ons vind je meer dan een SEO specialist - wij bieden de beste SEO experts en hebben daarnaast een team van web developers die voorheen gewerkt hebben aan projecten bij Meta (Facebook), Microsoft, Google en andere gerenommeerde software bedrijven.

Ons team is up to date met de laatste trends en kan je tijdens een vrijblijvend strategiegesprek precies vertellen hoe je website ervoor staat. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je ook meteen in jip-en-janneketaal uitleggen welke data wij gebruiken en waarom. Wil je een diepgaande analyse laten doen, dan kun je ons (tijdelijk) toegang geven tot je Google Analytics account. De afgelopen jaren hebben wij genoeg goede resultaten behaald met klanten vanuit de Benelux en de Verenigde staten. Met deze ervaringen in de pocket weet onze SEO experts in Rotterdam wat er voor nodig is om jouw huidige website boven de concurrenten uit te groeien.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een lange termijn investering in je online aanwezigheid. Bij Bakklog werkt ons SEO-team aan het optimaliseren en monitoren van je online prestaties op een continue basis. Wij gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen en technieken om je te helpen de juiste doelgroep te bereiken. Onze digitale marketing diensten omvatten alles op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Bij Bakklog zorgen onze ervaren SEO-professionals in Rotterdam ervoor dat jouw webpagina's gemakkelijk en snel worden gevonden. We weten hoe belangrijk het voor je is om hoger te scoren in zoekmachines en zorgen ervoor dat we dit samen gaan bereiken. Wij gebruiken de nieuwste tools en technieken om je website te optimaliseren, gegevens te analyseren en de voortgang bij te houden. Met onze ruime ervaring maken wij een goede analyse om een aanpak op maat te ontwerpen die past bij jouw doelstellingen.

SEO uitbesteden Rotterdam

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier zijn een paar van de vragen die we het meest krijgen over onze SEO scan / SEO check Rotterdam. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via de chat of door ons een bericht te sturen op onze contactpagina.

Hoe helpt SEO mijn bedrijf zichtbaar te maken op Google?

Voor veel ondernemers is hoger in Google komen van groot belang, maar vertaalt dit niet meteen direct in meer omzet of leads. Een ervaren SEO specialist kan je helpen om de juiste stappen te nemen om richting een nummer één positie in Google te gaan werken die zorgt voor gekwalificeerde leads.

Nu de meeste consumenten zich tot zoekmachines wenden om te vinden wat ze nodig hebben, is het belangrijk voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun website zo dicht mogelijk bij de top van de lijst verschijnt. Dit vereist complexe vaardigheden en diepgaande kennis van SEO, of Search Engine Optimization.

Samenwerken met een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw bedrijf een concurrerende positie heeft in Google en gezien wordt door meer klanten - zodat jij online zichtbaar blijft. Het gebruik van de juiste SEO tools kan een maximale exposure op het web garanderen, wat zeker gaat leiden tot meer verkeer en meer leads of sales!

Onze experts weten hoe zoekmachines websites indexeren en kunnen ervoor zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan. Met nieuwe content en vooral de juiste content zorgen wij ervoor dat lokale bedrijven en potentiële klanten jouw website beter gaan vinden. Goede content blijft belangrijk om meer organische bezoekers te scoren via zoekmachines zoals Google.

Wat levert samenwerken met een SEO specialist in Rotterdam mij op?

SEO is een instrument van onschatbare waarde. Door in zoekmachine optimalisatie te investeren gaat jouw website meer relevante bezoekers aan trekken en conversies stimuleren.

Maar hoe bereken je wat SEO gaat opleveren? Het kan worden berekend door het meten van het conversiepercentage, de click-through rate (CTR), het zoekvolume van bepaalde zoekwoorden die betrekking hebben op je product/dienst, en de prijs ervan.

De ROI bereken je zo: conversieratio x zoekvolume x CTR x prijs van je product/dienst.

Een betrouwbare SEO specialist zal ook zorgen voor een snelle laadsnelheid van je website en voor een betere toegankelijkheid van de website - een cruciale factor in het waarborgen van de vindbaarheid en het aantrekken van meer potentiële klanten door een hogere betrokkenheid en tevredenheid.

Naast een stukje content gaan wij ook door middel van linkbuilding ervoor zorgen dat de autoriteit van je website verhoogt. Wij bouwen niet per sé veel links, maar wel links van hoge kwaliteit, waardoor je autoriteit veilig omhoog gaat en je niet later met een Google penalty te maken krijgt.

Hoe kan ik mijn SEO vooruitgang bijhouden?

Ons klantenportaal is het ultieme hulpmiddel voor het volgen van de SEO vooruitgang. Elke maand leveren we een gedetailleerd rapport over belangrijke statistieken zoals organisch verkeer en keyword rankings die direct toegankelijk zijn via het portaal - dit geeft onze klanten alle informatie die ze nodig hebben om hun online concurrentie te verslaan!

Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten alle benodigde informatie en basiskennis hebben als het gaat om hun SEO prestaties. Tijdens de duur van onze samenwerking krijg je een gratis strategiegesprek van 1 uur, waarin we niet alleen de maandelijkse rapporten bekijken, maar jou ook informeren over de belangrijkste statistieken die een directe invloed hebben op jouw bedrijf - zodat we samen weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hoe we de SEO strategie het beste kunnen optimaliseren.

Wij houden graag nauw contact (persoonlijk contact) omdat wij vaak merken dat we met een stukje samenwerking betere resultaten behalen. Wij hebben de ervaren online marketeer in ons team, maar jij hebt de kennis over je eigen business. Door die krachten te combineren kunnen we enorm hard groeien en goede posities op Google scoren.

Neem vrijblijvend contact op en ontvang een maatwerk strategie die goed aansluit bij je huidige online marketing strategie zodat klanten gemakkelijk de weg naar jouw website gaan vinden.

Wat is een SEO audit en wat kost een SEO audit?

Kom je niet voor in de bovenste resultaten van Google zoekresultaten? Ons team kan vaststellen waar je website niet voldoet aan zoekmachine optimalisatie eisen of eventuele technische fouten bevat, zodat je precies weet wat er moet gebeuren. Van technische elementen en on-page optimalisatie tot gebruikerservaring en inhoudskwaliteit - wij bieden een uitgebreide SEO-audit/scan die potentiële problemen aan het licht brengt, evenals verbeterpunten in vergelijking met websites van concurrenten.

Een uitgebreide SEO-audit is een krachtig hulpmiddel om de zichtbaarheid en het bereik van je website te verbeteren, wat resulteert in meer organisch verkeer naar je site. Besteed vandaag aandacht aan de resultaten van een audit - maak je klaar om je ranking omhoog te schieten! Vraag vandaag nog een gratis SEO groeiscan aan. Als SEO bedrijf maken wij een grondige analyse gebaseerd op de data die wij beschikbaar hebben vanuit 200+ klanten en de 140,000 keywords die wij maandelijks bijhouden. Tijdens de analyse laten we je zin hoe jij een betere positie in zoekresultaten kunt scoren en wat hiervoor nodig is.

Daarnaast leggen we je uit hoe wij op de juiste manier en met een persoonlijke aanpak ervoor zorgen dat je die pagina 1 posities ook kunt bijhouden zodat je niet verdwijnt tussen de zoekresultaten van zoekmachines. Nadat we je website en flinke boost geven, de technische kant op orde hebben gemaakt gaan wij direct aan de slag met content. Met content marketing zien wij vrijwel altijd direct resultaat ongeacht je huidige situatie.

Onze SEO groeiscan / audit is volledig gratis aan te vragen en is een goede keuze voor ondernemers die graag next level willen groeien. Voor grotere bedrijven (MKB +) kunnen wij ook een groeiscan maken zodat je bedrijf lokaal maar ook nationaal zichtbaar is tussen de topposities in zoekmachines.

Waarom zou ik met een SEO bureau samenwerken in plaats van een freelancer?

Als je je website wilt optimaliseren voor zoekmachine rankings, is het waarschijnlijk een betere keuze om samen te werken met een SEO bureau dan een freelancer in te huren. Een SEO bureau heeft meer ervaring en expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie, evenals toegang tot grotere bronnen zoals databases met zoekwoorden en technieken.

Om je een voorbeeld te geven; als je een SEO project start met Bakklog werken er maandelijks 4 experts samen aan goede zoekmachine optimalisatie resultaten strategieën om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf hoog in Google komt te staan voor lokale zoekwoorden. Onder leiding van een project manager en online marketeer zorgt dit voor hogere zichtbaarheid zodat jij boven je belangrijkste concurrenten uitstijgt.

De voordelen van het werken met een SEO bureau stoppen niet alleen bij ervaring en middelen. Een betrouwbaar SEO bureau is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen in zoekmachine algoritmes, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat je website volledig is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt. Een ervaren SEO-bureau kan ook strategieën voorstellen om de zichtbaarheid van uw website te verbeteren en uw resultaten te verbeteren. Bij Bakklog hebben wij brede ervaring waardoor wij jouw bedrijf online zichtbaar kunnen maken voor de juiste klanten.

Kan ik eenmalig in SEO investeren?

Veel bedrijven willen meteen zien hoe het werkt en denken dan: laten we één keer investeren in SEO. Maar werkt dat wel? Krijg je daarmee de resultaten die je wilt en is het slim om zo te handelen?

We moeten eerlijk zijn: SEO is niet zomaar een kwestie van een magische knop indrukken en klaar. Het is als een behoorlijk proces waar veel bij komt kijken, maar de resultaten vaak wel een rendement van 5x de investering geven. Het is alles behalve een eenmalige quick fix. Een SEO proces bestaat uit vele stappen en vormt een continu proces. Nadat je een aantal stappen doorneemt ga je uiteraard wel al resultaten zien, maar het kan bij sommige zoekwoorden wel een jaar duren voordat je op pagina 1 komt te staan. Er is meer voor nodig dan wat kwalitatieve backlinks en een leuke tekst, maar wij weten de weg en denken graag met je mee!

Daarnaast is de kans best groot dat je grootste concurrenten vaak al langer bezig zijn met SEO waardoor zij al hoger in de lokale zoekresultaten staan of zelfs op internationale markten zichtbaar zijn. Wil je een keer vrijblijvend sparren over de mogelijkheden en ontdekken hoe wij jouw belangrijkste zoekwoorden op pagina 1 van Google krijgen? Neem dan zeker eens contact op.

Starten met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Stephan helpt je graag bij al je vragen!

Stephan Moerman

Door op Versturen te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid.