Over ons

Wij zijn Bakklog

Wat je ambities ook zijn, sinds 2017 staan wij voor je klaar! Ooit in New York begonnen onder de naam SCOPEWEB - ondertussen zijn wij hard gegroeid en veel werkzaam voor bedrijven in zowel de Verenigde Staten als de Benelux.

Wij zijn een ambitieus en snelgroeiend SEO bureau dat bedrijven helpt om hun online doelen te bereiken.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve digitale strategieën, het uitvoeren van succesvolle campagnes en het leveren van waardevolle inzichten uit data-analyses.

Bakklog Rotterdam
Bakklog team in de Verenigde Staten
Bakklog Miami

Bakklog in enkele getallen

Opgericht in
2017
Professionals
39
Team in de VS & Benelux
Remote team
Omzet voor onze klanten
€ 250M +

Onze missie

Met een getalenteerd team van 39 professionals streven wij ernaar om samen met onze gewaardeerde klanten naar de top 3 digital marketingbureaus van Nederland te groeien. Als een groeiende onderneming, hebben wij de wens om impact te maken voor onze MKB (+) klanten.

Bij ons draait alles om partnerschap en positiviteit. Wij geloven in de kracht van samenwerking en willen graag een langdurige relatie opbouwen met onze klanten. Samen gaan we vooruit, bereiken we successen en maken we impact op de digitale wereld.

Bakklog helpt teams internationaal op te schalen

Onze teams bevinden zich over de hele wereld en staan klaar om samen te werken in elke productfase. Onze teams brengen digitale producten van idee tot succes door het juiste product met de juiste strategie te ontwerpen.

PlanetPlanet avatar 01Planet avatar 02
Onze waarden

Waar ons team voor staat

01Leid met vriendelijkheid

Als mensen benadrukken we vriendelijkheid en menselijkheid in elke situatie. Dat betekent mensen met respect behandelen, met empathie en begrip voor het feit dat iedereen zijn eigen persoonlijke uitdagingen heeft, en deze waarde in anderen zoeken, van de mensen die we aannemen tot de klanten waarmee we werken.

02Versterk elkaar

Als team staan we achter elkaar en werken we samen om te slagen. Dat betekent het bevorderen van een sfeer van creatieve samenwerking, het nemen van initiatief wanneer we een kans zien om het team te helpen, en het ondersteunen van onze teamgenoten en hen op te tillen in tijden van nood.

03Kwaliteit boven content

Als creatief bureau zijn we meer dan alleen 'contentmakers' - we zijn verhalenvertellers wiens werk mensen, actie en resultaten inspireert. Dat betekent dat we de tijd moeten nemen om de visie van onze klanten te begrijpen en ons moeten houden aan de hoogste normen van kwaliteit, nauwkeurigheid en integriteit.

04People first

Als werkgever streven we ernaar om de mens centraal te stellen in alles wat we doen. Dat betekent werknemers kansen geven om persoonlijk en professioneel te groeien, prioriteit geven aan de balans tussen werk en privé in bedrijfsbeslissingen en -beleid, en rekening houden met de belangen van het team wanneer we nadenken over hoe te groeien.

05Vooruitstrevend groeien

Als organisatie geven we het goede voorbeeld en willen we dat meer bedrijven net zo vooruitstrevend zijn als wij. Dat betekent groeien om onze invloed uit te breiden, ons vermogen om op te komen voor elkaar en te geven aan doelen waarin we geloven, en het aantrekken van mensen die ons kunnen helpen onze visie uit te voeren.

Interesse om ons team te versterken?

Ons team

Van de vroege ochtendvergaderingen tot de gezellige koffiemomenten, onze gesprekken draaien altijd om SEO en vraagstukken met betrekking tot websites. Onze teamleden zijn toegewijde experts die elke dag met een glimlach, diepgaande kennis, uitmuntende vaardigheden en ongeëvenaard enthousiasme aan de slag gaan.

Stephan Moerman

Stephan Moerman

Chief Executive Officer

Marc Edun

Marc Edun

Chief Operations Officer

Ray De Jesus

Ray De Jesus

Product Manager

Nathanial Henniges

Nathanial Henniges

Associate Product Manager

Team member Jennifer Evans

Jennifer Evans

Market Research & Insights

Daniel Leos

Daniel Leos

Software Engineer

Alejandro Silva

Alejandro Silva

Software Engineer

Ralf van der Veen

Ralf van der Veen

SEO Delivery Manager

Amber Alexander

Amber Alexander

SEO Expert

Bart Beekstra

Bart Beekstra

SEO Expert

Joseph McFall

Joseph McFall

SEO Expert

Team member Jeremy van der Zijde

Jeremy van der Zijde

SEO Expert

Reese Kelly

Reese Kelly

Client Advisor

Kom jij ons team versterken?
Vacatures