Ontdek het geheim achter een echt winstgevende website

Een goede website is een investering in je bedrijf. Wij bouwen winstgevende websites die je onderneming online zichtbaar maken. Als ondernemer is jouw bedrijf uniek en wij zorgen ervoor dat je website dat weerspiegelt zodat jij meer leads genereert.

Met meer dan 5 jaar ervaring en door strategisch te denken en hard te werken, zorgen we ervoor dat je meer online winst maakt. Dit doen wij door maatwerk websites te bouwen, met sterke branding, die goed aansluiten op online marketingcampagnes.

Terminal

De ingrediënten voor een winstgevende website

Met de onderstaande onderdelen zorgen wij ervoor dat je nieuwe website een echte bezoekersmagneet wordt.

All our websites are SEO optimized

SEO geoptimaliseerd

Bedrijven die goed vindbaar zijn in Google krijgen veruit meer bezoekers dan hun concurrenten. Met een geoptimaliseerde website wordt je vindbaarheid verbeterd.

Responsive webdesign

Responsive design

Een responsive website is een site die automatisch aanpast aan het formaat van ieder scherm. Op deze manier is jouw website goed en duidelijk zichtbaar op PC, tablet en mobiel.

All our websites come with a free SSL certificate

Gratis SSL certificaat

Wij activeren je gratis SSL certificaat als jij je domeinnaam door Bakklog laat vastleggen. Zo blijft jij veilig online en zijn de gegevens die tussen browser en server worden verstuurd versleuteld.

Websites designed by experienced UI/UX designers

Sterke user-experience

Een goed webdesign is voor ons geslaagd als vorm, content, interactie en techniek samen zorgen voor de beste user experience (UX). Onze websites zorgen voor een verpletterende indruk voor je klanten.

web development

Google Analytics integratie

Door Google Analytics goed te gebruiken maak je van je website een sales booster. Naast de integratie zorgen wij voor rapportages die jij kunt gebruiken om je zichtbaarheid te meten en verbeteren.

Code

Uitvoerig geteste code

Alle door Bakklog gebouwde applicaties worden uitgebreid getest voordat ze worden opgeleverd. Hierdoor minimaliseer je de kans op fouten voor jouw (toekomstige) klanten en bezoekers.

Web Design & Development

Ons bedrijf is gebouwd op relaties. Wij geloven dat partnerships en groei voortkomen uit geweldig werk dat ervoor zorgt dat onze klanten terugkomen. Niet gebaseerd op verkooppraatjes, maar een echt partnerschap met meetbare resultaten. Dit is de reden waarom veel van onze klanten al meer dan 5 jaar met volle tevredenheid bij ons terugkomen.

We nemen je investering in de website en online marketing van jouw bedrijf zeer serieus. Met een kritische focus op het bieden van de beste web design oplossingen aan onze klanten in Rotterdam, de Benelux-regio en andere delen van de wereld. Al onze websites zijn maatwerk met een focus op gebruiksvriendelijkheid. Tegelijkertijd zorgen we altijd voor innovatieve websites en digitale marketing die daadwerkelijke resultaten oplevert.

Onze professionele webdesigners en webdevelopers hebben vaak eerst bij grote techreuzen zoals Google of Microsoft gewerkt om vervolgens de opgedane kennis te willen toepassen bij startups en MKB'ers. Met dit team leveren we betrouwbare en moderne technologieën om onze klanten jaar in jaar uit te helpen hun online verkoopdoelen te bereiken.

Bij Bakklog blijven we trouw aan onze filosofie dat effectieve websites en e-commerce oplossingen bestaan uit een combinatie van een doelgerichte moderne website, een fijne gebruikerservaring, ijzersterke maar vooral betrouwbare technologieën en geïntegreerde webmarketing.

Binnen drie maanden meetbaar nieuwe leads én klanten via de website voor een immigratie advocaat in Seattle, WA

Waarom Bakklog?

Wij zijn een ervaren en gepassioneerd team van professionals die webdesigners en webdevelopers met passie voor ons vak. Al onze diensten worden in-house aangeboden en zijn geïntegreerd om je zakelijke vereisten te overtreffen en je online potentieel te maximaliseren.

🚀

Vooruitstrevend

Plan het, creëer het, lanceer het. We werken naadloos samen met iedereen in jouw team en zorgen ervoor dat jouw website toekomstbestendig is. Zodra je begint te groeien, groeit je website gemakkelijk en flexibel mee.

😎

Maatwerk websites

Al onze websites worden door ons eigen team gebouwd met behulp van de nieuwste webtechnologieën (hieronder vermeld). Wij bouwen op maat gemaakte websites die zijn afgestemd op jouw bedrijf.

🔥

Echte aanpakkers

Onze oprichters, marketeers, webontwikkelaars en UI/UX-ontwerpers hebben allemaal met en bij Unicorn startups zoals Tumblr, Uber en Airbnb gewerkt. Wij weten wat er nodig is om online te groeien!

💪

Bewezen ervaring

Na meer dan 5 jaar en honderden websites en platforms, zijn we er trots op dat we meer dan 500.000 leads hebben gegenereerd voor onze klanten in de Verenigde Staten, Europa (Benelux), Australië en Azië.

Binnen twee weken een nieuwe website.

Nu tijdelijk met een gratis strategiegesprek t.w.v. € 795,- waarmee jij direct je online marketing activiteiten kunt gaan opstarten.
  • Wil je meer leads, klanten en omzet uit je bezoekers halen?
  • Heb je nog geen website of is het tijd voor wat nieuws en beters?
  • Ben je klaar om je conversies door het plafond te laten stijgen?
  • Geoptimaliseerd voor SEO lead generatie campagnes
web design

Reviews

Dit zeggen onze klanten over de samenwerking met Bakklog.

"Mijn website genereerde meteen al leads"

Vorige jaar heeft het Bakklog team mijn website gelanceerd en daarmee in de eerste maand meteen al 33 verkopen gerealiseerd, een verdubbeling! Ondertussen is mijn onderneming flink doorgegroeid en behouden wij 4 nr. 1 posities in Google. Ik raad iedereen in mijn netwerk aan om de website & SEO diensten door Bakklog te laten doen - echte professionals!

Linda de Jong
Linda de Jong

"500% omzetgroei - echt een aanrader!"

Ik heb mijn omzet dit jaar met 500% zien groeien dankzij de website die Bakklog voor mij gebouwd heeft! Sinds de eerste interactie heeft Stephan en het Bakklog team alles op alles gezet om onze website een succes te maken, en dat is terug te zien in onze resultaten. Sindsdien blijven we ook bij Bakklog terugkomen voor al onze online diensten!

Bjorn van Walen
Bjorn van Walen

"Er staat altijd iemand voor je klaar"

Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie en een website met goede funnels hebben we tot nu toe zo’n 3000 leads weten te genereren.

Tasja van Nijhof
Tasja van Nijhof

"Direct omzet sinds de lancering van mijn nieuwe website!"

Wat voornamelijk fijn is bij Bakklog is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Bakklog per twee weken een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken. Bakklog heeft onze website binnen de deadline opgeleverd en het team denkt altijd met je mee!

Lucïenne Kreuning
Lucïenne Kreuning

"Altijd iemand die de juiste kennis heeft en meteen voor je klaar staat"

Wat ik fijn vind is dat het team van Bakklog toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Voor al onze vraagstukken was er een expert beschikbaar en hadden wij snel het juiste antwoord. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen gecombineerd met ActiveCampaign email campagnes en hebben de samenwerking als prettig ervaren.

Alex Edel
Alex Edel

"Bij Bakklog leveren ze kwaliteit, denken ze met je mee, en is de communicatie sterk!"

Mijn oude WordPress website leverde niets op. Mijn nieuwe website heeft mijn omzet in drie maanden tijden verdubbeld! Iedereen die mijn nieuwe website ziet heeft dezelfde indruk; wat een mooie en vooral passende website (sluit nauw aan op onze overige branding). Bij Bakklog leveren ze kwaliteit, denken ze met je mee, en is de communicatie sterk!

Sander van Turnhout
Sander van Turnhout

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillen tussen een template of maatwerk website? Lees onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Plan een gratis strategiegesprek in met een van onze experts.

Hoeveel kost een website ongeveer?

De vraag 'wat kost een website' is net zo moeilijk te beantwoorden als 'wat kost een auto'. Een full option gloednieuwe Audi Q8 is immers vele malen duurder dan een simpele 20 jaar oude Volkswagen Golf zonder stuurbekrachtiging. Zoeken op Google op 'websitekosten' of 'wat kost een website' heeft geen enkele zin omdat de kosten afhankelijk zijn van je wensen. Toch proberen we je hieronder een idee te geven van de verschillende prijzen voor websites.

In het geval van een template kunnen we je huisstijl relatief snel in het bestaande ontwerp verwerken en betaal je een stuk minder voor een website. Als je een budget hebt dat lager is dan € 3500, kom je altijd uit op een template website. Wil je een maatwerk website laten bouwen die écht op je wensen en bedrijf is afgestemd? Dan beginnen de websites vanaf €10K, en afhankelijk van je wensen kan dit oplopen.

Wat zit er in het Bakklog hostingpakket?

Ons hostingpakket bevat allereerst je domeinnaam voor het eerste jaar. Heb je het domein al geregistreerd? Dan verrekenen we dit met de opstartkosten of je hostingpakket voor het eerste jaar. Daarnaast kunnen we je helpen bij het opzetten van een Google Workspace account met e-mail en toegang tot alle applicaties zoals Google Docs, Google Meet, Google Drive en meer.

Daarnaast zorgen wij, zolang je een hostingpakket bij ons afneemt, voor beveiliging, updates en back-ups. We kunnen dit ook voor je regelen als je een scenario met hoge beschikbaarheid nodig hebt waarbij de website op meerdere servers draait. Bakklog is namelijk een AWS-partner. Wil je meer weten over de diensten die wij als AWS Partner aanbieden? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wat zit er in het Bakklog hostingpakket?

Ons hostingpakket bevat allereerst je domeinnaam voor het eerste jaar. Heb je het domein al geregistreerd? Dan verrekenen we dit met de opstartkosten of je hostingpakket voor het eerste jaar. Daarnaast kunnen we je helpen bij het opzetten van een Google Workspace account met e-mail en toegang tot alle applicaties zoals Google Docs, Google Meet, Google Drive en meer.

Daarnaast zorgen wij, zolang je een hostingpakket bij ons afneemt, voor beveiliging, updates en back-ups. We kunnen dit ook voor je regelen als je een scenario met hoge beschikbaarheid nodig hebt waarbij de website op meerdere servers draait. Bakklog is namelijk een AWS-partner. Wil je meer weten over de diensten die wij als AWS Partner aanbieden? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wat zit er in het Bakklog hostingpakket?

Ons hostingpakket bevat allereerst je domeinnaam voor het eerste jaar. Heb je het domein al geregistreerd? Dan verrekenen we dit met de opstartkosten of je hostingpakket voor het eerste jaar. Daarnaast kunnen we je helpen bij het opzetten van een Google Workspace account met e-mail en toegang tot alle applicaties zoals Google Docs, Google Meet, Google Drive en meer.

Daarnaast zorgen wij, zolang je een hostingpakket bij ons afneemt, voor beveiliging, updates en back-ups. We kunnen dit ook voor je regelen als je een scenario met hoge beschikbaarheid nodig hebt waarbij de website op meerdere servers draait. Bakklog is namelijk een AWS-partner. Wil je meer weten over de diensten die wij als AWS Partner aanbieden? Neem contact op met een van onze adviseurs.