Online leads genereren

Onze diensten

Ben jij op zoek naar een goed online marketing bureau dat jouw online marketing wel succesvol weet te maken? We staan voor je klaar met de onderstaande diensten!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Je wil meer bezoekers krijgen op je website door hoger te komen in Google. Door goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk. Wij helpen je hier graag bij!

Lees snel verder

Google Ads (SEA)

Met Google Ads krijg je nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en vooral meer verkopen. Dit kanaal zorgt voor het snelste rendement. Met onze AI software adverteer je goedkoper en ervaar je meer ROI uit je budget.

Lees snel verder

Website laten maken

Het is van belang dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is en gevonden wordt. Zonder professionele website loop je klanten mis, en dat wil je natuurlijk niet. Laat daarom door ons jouw bedrijfswebsite ontwikkelen.

Lees snel verder

Data & optimalisatie

Met Google Analytics meet je de online activiteit op je website en krijg je inzicht in je bezoekers en hun gedrag. Gebruik deze inzichten om je ROI te vergroten. Heb je veel bezoekers, maar weinig conversies? Start dan met conversion rate optimization (CRO). Onze specialisten helpen je graag!

Lees snel verder

Niet gevonden wat je zocht?

De kans is groot dat wij alsnog wat voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact op of plan een Google Meet voor een online kop koffie!

Online groeien?

Wij helpen onderstaande type bedrijven

B2B

In de loop der jaren hebben we al vele B2B- en softwarebedrijven geholpen bij hun online groei. Met behulp van slimme SEO-strategieën en Google Ads-campagnes zorgen we voor een explosieve toename van waardevolle leads en aanvragen voor offertes. Onze aanpak is gebaseerd op grondige analyses en nauwkeurige metingen, waardoor we jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten kunnen stuwen.

B2C

Wil je opvallen tussen de concurrentie? Consumenten overtuigen via de juiste kanalen? Dat is absoluut cruciaal voor B2C-bedrijven, en gelukkig zijn wij daar de experts in! Met onze slimme en doordachte campagnes zorgen we ervoor dat je product of dienst als een speer verkoopt. Laat de concurrentie maar in verbazing achter terwijl jij de harten van je klanten verovert. Bij ons ben je in goede handen!

eCommerce

Wij zijn jouw partner voor e-commerce succes. Met expertise in SEO, conversie-optimalisatie en gebruikerservaring tillen we jouw webshop naar nieuwe hoogten. Transformeer jouw online winkel met Bakklog en ontdek de kracht van geoptimaliseerd e-commerce succes.

Wil jij online harder groeien dan je concurrenten? Stephan helpt je graag bij al je vragen!

Stephan Moerman

Door op Versturen te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid.