Kickstart je carrière bij een ervaren agency

Bij Bakklog ben jij aan het juiste adres als je wilt meewerken aan de toekomst van digitale marketing. Samen met een team van gepassioneerde experts willen we de digitale wereld blijven vernieuwen en verbeteren.

Als jij een echte SEO-expert bent, of juist een meester in web development/design, UI/UX design, of project management, dan willen wij jou in ons team hebben. Bij Bakklog kun je werken met een diverse groep van professionals die er alles aan doen om de digitale aanwezigheid van onze klanten te verbeteren, en hierbij voortdurend de grenzen verleggen van wat er mogelijk is.

Klaar om jezelf verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een team dat voorop loopt in de digitale marketingwereld? Sluit je dan vandaag nog aan bij Bakklog!

Careers image
Careers image
Careers image
Careers image
Careers image

Onze missie

Bakklog is dé plek voor Startups, MKB'ers, SME's en grote bedrijven die willen groeien in de digitale wereld. Onze topklasse SEO-services tillen elk bedrijf naar een hoger niveau. Wij zijn open en transparant over onze strategieën, zodat onze klanten begrijpen wat wij doen en waarom. Op deze manier creëren we echte samenwerkingen en helpen we ondernemers om via zoekmachines gekwalificeerde leads te bereiken en blijvend impact te maken.

Bij Bakklog draait alles om vertrouwen. Dat bereiken we door consistent resultaat te leveren en open te blijven communiceren met onze klanten. Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is en een andere weg naar succes bewandelt. Daarom bieden wij op maat gemaakte services die daarop aansluiten. Door data nauwkeurig te analyseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, zorgen wij ervoor dat elk van onze klanten altijd voorop blijft lopen.

Waar we voor staan

Bij ons gaat het niet alleen om individuele talenten, maar om de kracht van samenwerking in teams. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen met een diverse mix van vaardigheden, achtergronden, ervaringen en perspectieven uitstekende resultaten kunnen worden bereikt. Bij ons staat vertrouwen en onderlinge steun hoog in het vaandel, zodat ons team op elkaar kan bouwen en onze kernwaarden kunnen naleven om succes te behalen.

Transparantie

Bij Bakklog geloven wij in openheid en eerlijkheid in al ons werk. Door heldere communicatie en het delen van inzichten bouwen wij vertrouwen en stimuleren wij duurzame relaties met onze klanten.

Vooruitstrevend

Het digitale landschap is voortdurend in beweging. Ons team blijft wendbaar en aanpasbaar door nieuwe technologieën en strategieën te omarmen, zodat onze klanten altijd voorop blijven lopen in hun respectieve branches.

Klantgericht

Wij weten dat ieder bedrijf anders is en daarom bieden wij services die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van onze klanten. Van start-up tot enterprise, wij zorgen ervoor dat onze services aansluiten bij hun behoeften en doelen.

Datagedreven

Door gebruik te maken van data en analyses, nemen we geïnformeerde beslissingen en verfijnen we onze strategieën om de effectiviteit van de SEO-campagnes van onze klanten te maximaliseren, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten.

Samenwerking

We waarderen teamwork en stimuleren samenwerking binnen ons bureau en met onze klanten. Door samen te werken, creëren we innovatieve oplossingen die bedrijven vooruit helpen.

Elke dag een beetje beter

Onze toewijding aan voortdurend leren houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Door een cultuur van groei te stimuleren, stellen we ons team in staat om geavanceerde oplossingen te bieden aan onze klanten.

Innovatief

We dagen de status quo uit en verleggen grenzen, waarbij we de kracht van innovatie benutten om creatieve SEO-strategieën te ontwikkelen die onze klanten onderscheiden en hun online aanwezigheid versterken.

Resultaatgericht

Onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten die invloed hebben op de bottom-line van onze klanten. We analyseren en optimaliseren onze strategieën voortdurend om ervoor te zorgen dat we verwachtingen overtreffen en groei stimuleren.

Verantwoord

Bij Bakklog houden we ons aan de hoogste normen van ethische praktijken in de SEO-industrie. Onze toewijding aan integriteit zorgt ervoor dat onze klanten authentieke, duurzame en langdurige resultaten behalen.

No profile data