Clutch benoemt Bakklog als een van de beste softwareontwikkelaars in New York 2021

Vandaag heeft Clutch ons erkend als een van de leiders van 2021 in de branche. We zijn enorm trots om erkend te worden als een van de beste softwareontwikkelaars van New York.

Stephan Moerman
Stephan Moerman

Clutch benoemt Bakklog als een van de beste softwareontwikkelaars in New York 2021

Wij zijn Bakklog, opgericht in 2017, we zijn een interactieve en ervaren ontwikkelstudio. We creëren gerenommeerde mobiele apps, websites, merken, marketingmateriaal en online marketingcampagnes. We worden gedreven door sterke online marketingcampagnes, gericht op verschillende industrieën, waaronder technologie, universiteiten, cosmetica, non-profit, productie en woningbouw.

Ons team van startup-experts heeft als doel startups en MKB-bedrijven te helpen online succesvoller te zijn door innovatieve producten en diensten te produceren. Wij helpen je jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en beter zichtbaar te worden in zoekmachines. Hier is hoe het proces werkt:

  1. Introductie - Wij horen graag wie je bent en welke doelgroep u met uw website wilt bereiken.

  2. Tijd om te beginnen - SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces.

  3. Strategie roadmap - Zodra we hebben bepaald op welke zoekwoorden we online gevonden willen worden, gaan we aan de slag met linkbuilding, contentcreatie en de technische optimalisatie van de website.

  4. Maandelijkse update - Elke maand geven we feedback over de behaalde resultaten.

Vandaag heeft Clutch ons erkend als een van de leiders van 2021 in de branche. We zijn genoemd als een van de beste softwareontwikkelaars van New York. Clutch is een gevestigd B2B-beoordelingsplatform dat bedrijven over de hele wereld helpt contact te leggen met de leveranciers van oplossingen die ze nodig hebben om de effectiviteit te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Bakklog is erkend als een van de beste softwareontwikkelaars in New York voor 2021

“We zijn zeer vereerd om deze prijs te ontvangen, omdat we ons blijven concentreren op het centraal stellen van onze klanten. Ons team zorgt ervoor dat onze klanten problemen kunnen oplossen waarmee ze geconfronteerd worden tijdens de groei van hun business. We zijn trots op het leveren van oplossingen en diensten waarmee klanten van verschillende groottes zich kunnen concentreren op hun zakelijke behoeften in plaats van op technologie.” - CEO, Bakklog

We zien graag dat onze klanten blij zijn met de resultaten die ze nodig hadden om hun doelen te bereiken, evenals hun feedback over hoe we hen hebben geholpen. Een van onze klanten op ons Clutch profiel zegt:

"Bakklog heeft een website gemaakt die nog beter is dan ik me had voorgesteld." - President, Gemini Gas Springs Inc.

Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen en we zullen ons uiterste best doen om je bedrijf te helpen groeien. Neem gerust contact op!