Prettige kerstdagen & gelukkig nieuwjaar namens het Bakklog team

De kerstversieringen hangen en de feestelijke sfeer vult de lucht! In deze hartverwarmende tijd van het jaar willen we iedereen bedanken - onze klanten en partners voor het altijd vertrouwen in onze service en kwaliteit. Bedankt voor het kiezen voor Bakklog en de lange en fijne samenwerking.

Bakklog
Bakklog

Terwijl de kerstversieringen de lucht vullen en we in de feeststemming komen, willen we onze diepste dankbaarheid betuigen aan al onze trouwe klanten en partners. Bedankt in jullie vertrouwen, de mooie uitdagingen, pittige gesprekken en geweldige resultaten.

Dit jaar was een achtbaanrit voor Bakklog vol spannende prestaties, en velen van onze klanten zijn er voor elke stap bijgeweest! Laten we, om deze mooie momenten te erkennen, even terugblikken op alles wat er in 2022 is gebeurd!

Een frissere uitstraling van onze website

Dit jaar is voor ons een belangrijke mijlpaal op het gebied van merkidentiteit, aangezien we met succes de nieuwe websiteversie hebben gelanceerd, die een gebruiksvriendelijkere interface en sterk verbeterde servicepagina's bevat.

De veranderingen weerspiegelen de ambitie om onze gewaardeerde klanten een uitgebreidere ervaring te bieden en de moeite die we doen om onze diensten voor iedereen toegankelijker te maken.

Nieuwe partnerschappen met internationale bedrijven

In 2022 waren we vereerd om samen te werken met enkele van de toonaangevende bedrijven wereldwijd. Dit heeft geholpen om ons servicebereik te vergroten en stelde ons in staat om oplossingen te bieden voor alle aspecten van uw zakelijke behoeften.

Daarnaast kijken we ernaar uit om onze partnerschappen met meer marktleiders in het komende jaar uit te breiden.

Als Storyblok Certified Partner gaan wij in 2023 meer de focus lekken op Headless CMS en meer content produceren die het voor al onze klanten en bezoekers helder maakt waarom Headless de toekomst is. Hierop aansluitend hebben wij besloten ons vooral op maatwerk websites te richten bij groeibedrijven waarbij de impact beter gemeten kan worden.

Ontwikkeling van ons nieuwe Customer Dashboard

Het is een jaar geleden dat we aan ons klantenportaal begonnen te werken, en we hebben een lange weg afgelegd!

Vanaf januari 2023 rollen we de toegang tot ons klantenportaal uit, waardoor we sneller verzoeken, zoals change requests, kunnen verwerken en de communicatie met onze klanten kunnen verbeteren. Het gereedmaken van het klantenportaal is een uitstekende prestatie geweest van het ontwikkelingsteam en we zijn verheugd om dit in de toekomst verder te ontwikkelen.

Lancering van onze nieuwe White Label Services

We zijn erg verheugd om een White Label-versie van onze SEO-oplossingen aan te bieden aan marktleiders. Met onze sterke technologische achtergrond kunnen we een behoefte in de markt vaststellen om bedrijven te helpen die hun diensten niet hebben kunnen upgraden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. We hebben een robuust SEO-systeem op ondernemingsniveau en een klantendashboard waarmee uw bedrijf kan groeien.

In januari 2023 beginnen we met het openstellen van onze White Label SEO-diensten en kunnen partners zich vooraf registreren.

Bedankt namens het gehele team

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor de prachtige projecten gedurende het gehele jaar en de samen behaalde mijlpalen, wat was 2022 een prachtig jaar! Moge jullie vakantie net zo rooskleurig zijn als de toekomst van jullie bedrijf. Wij wensen julie fijne en gezonde feestdagen met je dierbaren en kijken uit naar een voorspoedig jaar!

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar namens het gehele Bakklog-team.

Houd er rekening mee dat we tijdens deze vakantieperiode een beperkte capaciteit hebben en op 1 januari 2023 gesloten zijn. Onze activiteiten worden hervat op maandag 2 januari 2023.

Last but not least willen we van deze gelegenheid gebruik maken om in het bijzonder onze klanten, evenals onze diverse partners en supporters te bedanken voor zo'n geweldig jaar. Als we erover nadenken, valt het ons opnieuw op hoeveel impact we cumulatief kunnen hebben als we online marketingoplossingen op de juiste manier gebruiken, en welke impact onze oplossingen kunnen hebben. In 2023 gaan we onze diensten verder optimaliseren om ervoor te zorgen dat we samen nog meer resultaat gaan boeken.

Bedankt!

— Stephan, Marc en het Bakklog team